февруари 23, 2017

Над 800 земеделски производителя посетиха професионалните срещи, организирани от компанията

Байер България ЕООД представи най-новите си решения в областта на растителната защита, сред които и първият биологичен фунгицид в своето портфолио

Байер България ЕООД организира три професионални срещи, за да представи новостите в областта на растителната защита. Срещите се състояха в Поморие, Златни пясъци и Правец и в тях участваха над 800 земеделски производителя.

Основен акцент в програмата бяха новите продукти. Сред тях е и първият биологичен фунгицид в портфолиото на компанията, който идва в отговор на бъдещите тенденции в растителната защита.

 

„Байер е компания, която е движена от иновации и нашият екип е решен да продължи традициите да предоставя иновативни решения на българското земеделие. Ще продължим да работим за това да градим доверието между нас и нашите клиенти.“, сподели във встъпителните си думи Габор Равицки, Управляващ директор на Байер България и Мениджър на Кроп Сайънс.

 

Устойчивото земеделие остава един от ключовите приоритети в работата на отдел Кроп Сайънс. В тази област голямо значение има откритият миналата година в Горна Митрополия „Център за агроиновации на Байер“,  който дава възможност на местния екип на компанията да изпитва в реални условия и да предлага на българските земеделски производители оптимални решения за устойчиво земеделие.

 

Габор Равицки  Екипът на отдел Кроп Сайънс